COVID19 informatie en regels

Vanaf 11 mei mogen er weer rijlessen worden gegeven. Daarbij is een protocol opgesteld voor een zo veilig mogelijke manier om dat te doen. Uiteraard is het dan belangrijk dat we ons allemaal aan deze regels houden.

 

Er mogen maar 2 mensen in de auto zitten, dit betreft de klant en de rijinstructeur. Dit is bij mij al standaard. 

 

Was voor en na de rijles je handen met water en zeep voor minimaal 20 seconden.

Probeer tijdens de les contact met je ogen, neus en mond te vermijden.

 

Tussen iedere les moet 10 minuten zitten, zodat de auto schoon gemaakt en gelucht kan worden. Hierbij maak ik deurhendels, stuur, versnellingspook, handrem, spiegels, gordel, stoelhendels en alle knopjes en hendels schoon die gebruikt worden.

 

Hoest of kuch in je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes om te snuiten. Ik zorg voor plastic zakjes om tijdens de les gebruikte doekjes veilig op te bergen. Na iedere les worden deze zakjes meteen weggegooid.

 

Klanten en de instructeur kunnen zelfstandig besluiten om een eenvoudig soort mondkapjes en/of handschoenen te dragen. Klanten moeten zelf zorg dragen voor deze beschermingsmiddelen als ze die willen dragen.

 

Blijf thuis bij de volgende klachten: verkoudheid, loopneus, keelpijn, hoesten en koorts. Heb je 24 uur geen klachten meer, dan mag je weer naar buiten.

 

Voor de les worden 2 belangrijke vragen gesteld;

1. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose COVID19 gehad?

2. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

 

Kunnen beide vragen met 'nee' beantwoord worden, dan start pas de les.

 

 

Mocht je klachten hebben, neem dan zo snel mogelijk contact op om de les te annuleren. Alle begrip en uiteraard breng ik geen les in rekening, al meld je deze les dezelfde dag nog af. 

Dat begrip moet wel 2 kanten opwerken. Mocht ik of iemand van mijn gezin klachten hebben ben ik genoodzaakt de lessen af te zeggen. Uiteraard zal ik dat ook zo snel mogelijk doen, maar dat kan dus ook op de dag van je les zelf zijn.

Zodra het kan zullen de lessen hervat worden.

 

Heb je nog vragen, dan kun je me altijd bellen, sms'en een whatsapp sturen of mailen.