Even voorstellen

Mijn naam is Desy Terschlusen-Verschoor. 

 

Als klein meisje was ik altijd al geïnteresseerd in het verkeer en stelde overal vragen over.

"Mama, wat zijn die witte driehoekjes op de weg, waarom heeft een voetgangerslicht geen oranje en papa, waarom geef je gas als je de heuvel afrijdt?"

 

De interesse is altijd gebleven en dat ik een maand na het behalen van mijn rijbewijs auto-koerier werd, is bijna logisch. Ik begon met een bestelautootje, maar al snel reed ik met de grote bestelbus pakketjes door heel Nederland.

Wat auto's betreft hou ik van: 'hoe groter, hoe beter' en ik ben dan ook op de vrachtauto gegaan. Met containers door Nederland, België en Duitsland rijden... heerlijk.

Ik werd verliefd op een chauffeur en inmiddels zijn we getrouwd en hebben we 2 kids.

 

Omdat het leven van een chauffeur meestal rond een uur of 5 's ochtends begint en tot laat doorgaat besloot ik te stoppen zodat we ons op een toekomst met kinderen konden richten. Ik kwam op kantoor terecht, maar het is nooit echt mijn ding geweest en na een faillissement van het bedrijf waar ik in dienst was, besloot ik om iets te doen met dat wat ik het allerliefste doe; autorijden.

 

Vol enthousiasme aan de opleiding rijinstructeur begonnen en deze afgerond. Eerst lag er een samenwerking in het verschiet, maar omdat deze niet doorging heb ik besloten voor mijzelf te beginnen.

 

Inmiddels al aan het 10e jaar bezig en het is helemaal mijn ding. Ik vind het erg leuk om mensen te leren hoe het verkeer in elkaar steekt en hoe ze een auto kunnen bedienen.

 

Nu weet je iets meer over mij en ik wil graag ook jou leren kennen.

Bel mij dus voor een afspraak of vul het contactformulier in.

 

Mijn missie...

...is jouw missie.

Ook ik wil dat jij dat felbegeerde roze pasje in handen krijgt.

 

Tijdens een les neem ik niet altijd mijn telefoon op, maar als je een berichtje achter laat reageer ik doorgaans binnen 24 uur.

   

Aan de hand van je vorderingen bepaal ik wanneer je een tussentijdse toets doet en wanneer je vervolgens klaar bent voor het examen.

De tussentijdse toets is niet verplicht, maar geven net dat beetje extra wat je nodig hebt bij het examen. Je weet wat je kunt verwachten tijdens je praktijkexamen en dat scheelt zoveel zenuwen dat ik de toets standaard in het pakket heb opgenomen.