De rijlessen

 

De rijlessen beginnen altijd met een proefles. Deze duurt anderhalf uur en is gratis als je besluit te blijven.

 

De lessen zijn altijd 1 op 1, ieder mens is uniek en alle aandacht is dus exclusief voor jou. Heb je extra aandacht nodig dan krijg je deze. De lessen worden speciaal aan jou aangepast.

 

Door de Dutch Lapetus (Dutla)-manier van lesgeven halen we het maximale uit de lessen. Op deze manier zul je in no time als een pro de weg op kunnen.

 

Je volgt de lessen in een super-leuke Ford Fiesta. De auto schakelt erg soepel en het zicht rondom is optimaal. Aan de instructeurszijde zitten ook alle pedalen zodat je eventueel de eerste les je rustig kunt concentreren op het sturen. Uiteraard kijken we tijdens de proefles hoeveel je kunt of durft.

Jij bepaalt, jij bent mijn V.I.P in de auto.

 

De tussentijdse toets en het praktijkexamen

 

In het complete pakket zit een tussentijdse toets. Deze toets wordt ongeveer op 2/3 van je opleiding ingepland. De toets verloopt als een echt examen. Je kunt vrijstelling verkrijgen voor de bijzondere verrichtingen. 

 

Omdat de ttt net zo verloopt als een echt examen neemt dit tijdens het 'echte' examen de zenuwen voor een groot deel af. Je weet wat je te wachten staat en mocht je de vrijstelling hebben verdient, dan hoef je dus geen bijzondere verrichtingen te laten zien.

 

Sinds de wachttijden bij het CBR zo zijn opgelopen, heb ik besloten de tussentijdse toets voorlopig uit het pakket te laten.